Мадан в медиите
ОБЩИНА МАДАН ПОЛУЧИ ДАРЕНИЕ НА МОДЕРНА ТЕХНИКА ЗА КОСЕНЕ
09.10.2018
Дарение от нова техника за косене на зелените площи получи Община Мадан. От днес служителите на Общинското предприятие „Благоустройство на територията” ще работят с тракторна косачка, което ще направи косенето на тревата по- лесно, бързо и качествено. Освен тракторчето, бяха дарени още две моторни косачки и машина, с която ще се почиства окосената трева.
Новото оборудване е дарение от 29-годишният маданчанин Николай Николов. „Градът, а и в доста села, които успях да видя нямат нищо общо с тези от преди 6-7 години, когато заминах за Америка. Тук личи, че се работи много и мисля, че е редно всеки, трябва да допринася за развитието на Мадан по един или друг начин. Адмирации към ръководството и екипа от общината! “,сподели дарителят.
Преди повече от 6 години младият мъж заминава за Америка. След дългогодишното си пребиваване в „страната на неограничените възможности“, един ден Николай се прибира в Мадан за няколко седмици почивка и остава възхитен от промяната, която вижда в града. Очарован от случващото, младият мъж решава да закупи и дари техниката на общината.
„Сърдечни благодарности към Ники за неповторимия му жест. Останах приятно изненадан, но и изключително щастлив, защото инициативата му показва, че младото поколение милее за Мадан и също иска общината да продължи да се развива… а това е изключително радващо и носещо надежда.“, каза кметът на общината.
Търсене