Мадан в медиите
КМЕТЪТ НА ОБЩИНА МАДАН ДАРИ СПЕЦИАЛИЗИРАНО РОДИЛНО ЛЕГЛО НА ОТДЕЛЕНИЕТО ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ В МБАЛ "ПРОФ. Д-Р К. ЧИЛОВ"
21.01.2020

По повод  Деня на родилната помощ,  кметът на общината Фахри Молайсенов подари ново модерно родилно легло от висок клас на отделението по акушерство и гинекология в МБАЛ „Проф. Д-р К. Чилов“  в Мадан.

Родилното легло е многофункционално, освен за раждане в зала то може да бъде използвано за транспортиране и реанимация на родилките, а при необходимост леглото може да се използва и като операционно, без да се налага преместване на пациентката.

Новата придобивка ще повиши качеството на медицинската помощ, ще осигури повече комфорт за жените при раждане и в същото време ще улесни лекарите и акушерките.

Това е поредният жест от страна на градоначалника към общинската болницата. Един от главните приоритети в управлението му, продължава да бъде здравеопазването и превръщането на здравното заведение в едно от най-добрите места за лечение, повишавайки качеството на здравните услуги  такива, каквито заслужават всички пациенти и лекари.

Търсене